Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på Cykelbutikken.eu, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Cykelbutikken.eu. 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.


Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form
hos Hobro Cykel og Scooter v/Jens Peter Hansen, og gemmes i 5 år hvorefter oplysningerne slettes. 

Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Cykelbutikken på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 

Den dataansvarlige på Cykelbutikken.eu er Ejer Jens Peter Hansen


Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Cykelbutikken, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Cykelbutikken. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.
Henvendelse i den forbindelse sendes til: Cykelbutikken@cykelbutikken.eu