lidt at kikke på

Oprettet d.

lidt at kikke på

Jeg startede med at cykle på en billig Merida MTB som valgfag i skolen. Efter at have kørt lidt der fik jeg smag for at cykle og købte min første "Rigtige MTB" en Merida big siven 900 fra 2015. Det var en fantastisk cykel som jeg brugte da jeg startede i Rold Skov MTB club. efter at have kørt i Rold skov i et godt stykke tid begyndte jeg at køre Hobro Cykelklub. Derfor skulle jeg brug for en god racer cykel derfor købte jeg en Merida Reacto 4000 fra 2016 det er en fantastisk stiv og let racer. Efter lidt tid fik jeg lyst til en bedre MTB og derfor købte jeg en Merida nienty-six 6000 fra 2017 det er en lækker cykel men jeg skulle lige skifte sadelpinden til en der kunne hæve og sinke. 

Jeg ligger og træner mellem 10-20 timer om ugen+ det tid jeg bruger når jeg træner teknik. Det er meget forskelligt om det er MTB eller på raceren jeg træner. Det kommer and på hvad jeg fokuserer på i den periode i forhold til div cykelløb. Jeg ligger meget og kører løb. Jeg har kørt løb som Aalborg MTB marathon, redbull rævejagt, et velgørenshed løb for hjulmærkehjemmet og DM i MTB marathon. Jeg fokuserer lige nu på 3 dage i nord som er et 3 dages etapeløb hvor jeg går efter føretrøjen. 

 

 

 

 

 

 

Efter at have kørt på min nye merida big nine 2017 i ny en måden er jeg blevet helt sikker på at det bliver den cykel jeg kommer til at køre cykelløb på i år. Det er en helt fantastisk og ufattelig let cykel på kun 8,7 kg som ikke er serlig meget for en MTB. Merida har gjordt et fantaastisk arbejde helt ned til de små detaljer som den klemme der holder sadelpinden som er lavet af carbon. Jeg troede at den store kasette ikke var nødvendig men jeg fandt ud af når man var ude og træne var det fantastisk med det lave gear. Det har også gjordt sådan at jeg vil kunne smide et større gear på uden at miste de små gear 

 

 

 

 

Blev nr 2 til Aalborg MTB marathon efter at have kørt i et 2 mands udbrud. i alle de 36 km. Et stort tak til benefit i Hobro for at hjælpe mig med min knæskade. Og også en stor tak til cykelbutikken.eu for muligheden for at køre på denne fantastiske cykel.

VI SIGER STORT TILYKKE FRA CYKELBUTIKKEN SÅDAN

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar