Cykelbutikken.eu er nu blevet fotograferet KIK MED HER af en Google godkendt fotograf. Hvis du kender Google streetview vil du kunne genkende måden der er brugt til at fotografere butikken. Det tog næsten 3 timer at få fotograferet hele butikken, det gøres ved at fotografen flytter kameraet rundt på forskellige steder i butikken, hvor der tages fotos 380 grader hele vejen rundt. Der er også taget nogle få billeder af mit lager, hvor du kan se en hel masse cykler i kasser.

Jeg synes personligt selv at det er utroligt at man kan gå rundt næsten som man selv var i butikken. Fotoet er så skarpt at man kan læse prisskilte og du får mulighed for at komme helt ud i hjørnerne i min næsten 700 kvm butik. Der vil på et senere tidspunkt laves en eller flere konkurrencer på Facebook hvor man skal bevæge sig rundt i butikken for at kunne deltage. Et af de store problemer ved det, er desværre at fotoet ikke bliver opdateret , så du vil ikke kunne regne med at se de samme cykler og dele ved et besøg i min fysiske butik. Jeg synes alligevel man sagtens kan danne sig et indtryk af den fysiske butik, da det spørgsmål jeg oftest får er om jeg HAR en butik. Du er selvfølgelig altid velkommen i butikken , på mail eller telefon 98424060. Jeg vil ønske dig en god tur rundt i butikken.