Handelsbetingelser

Handelsvilkår

"Jeg bekræfter handelsvilkår" - ved ordrebekræftelsen - Husk at sætte hak for at modtage din ordrebekræftelse.

 

Ordre modtagelse
Alle ordrer bekræftes pr. e-mail. Alle vareforsendelser bekræftes pr. e-mail. Vær derfor omhyggelig med at oplyse korrekt e-mail adresse.

Tilføjelse til ordre eller dellevering.
Det er ikke muligt at tilføje varer til bekræftet ordre, som er betalt med dankort eller kreditkort - da det ikke er muligt at forhøje det reserverede beløb hos PBS - Kundernes sikkerhed. Såfremt, du ønsker at bestille flere varer, efter at du har afgivet en ordre, som ikke er afsendt - kan du lægge en ny bestilling ind, på de varer som du gerne vil tilføje og henvise til eksisterende ordrenummer - vi sletter omkostning ved håndtering på tillægsordren og evt. porto, hvis ordrerne kan sendes sammen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere frøene/varerne i den samme stand(original emballage og ikke taget i brug) som ved modtagelsen, når varerne er modtaget og godkendt, refunderes købesummen til din konto inden for få dage. Du bærer selv omkostningerne til returnering af varerne, når du har fortrudt købet. 

Reklamation
Reklamation over fejl og mangler er 24 måneders obligatorisk reklamationsret  som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varerne og skal meddeles Cykelbutikken.eu rimelig tid op til 2 måneder, fra man har konstateret fejlen. Varerne kan efterfølgende returneres ( varerne i den samme stand(original emballage og ikke taget i brug) som ved modtagelsen, 

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Cykelbutikken.eu   
Adelgade 73
9500 Hobro
Email: info@Cykelbutikken.eu
Tlf 98524060  Mobil 31198264

Returnering  foregår også til denne adresse - bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af returnerede  eller forudbetalte Vare som afbestilles før afsendelse, skal der ske en refusion af købesummen. Refusion kan enten ved tilbagebetaling via dankort/kreditkort eller ved bankoverførsel. Ved bankoverførsel har Vi brug for bankoplysninger såsom registreringsnummer og kontonummer. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Betalingsomkostning - der tillægges ekstra omkostninger for anvendelse af kreditkort. (PBS omkostninger). Vi har valgt ikke at vælte PBS omkostninger oveni vores priser - da omkostningerne kan variere meget fra betalingskort til betalingskort - se nedenstående takster fra PBS.

Dankort/VisaDankort har vi sat til 0,00 kr.

Andre danske kreditkort 0% af omsætning incl. moms.

Andre udenlandske kreditkort 0 % af omsætningen incl. moms, min 1,95 per transaktion.


Der tages forbehold for udsolgte varer.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere